Om os

Om os

TMP Outlet

Det startede i 2013 med salget af en prøvesamling, der skulle holde i tre måneder. Interessen var så stor og sortimentet solgte så godt, at det nu er blevet til hele 10 år i Åkarp.

Gennem årene har vi udvidet ikke mindre end fire gange for at kunne rumme alle produkterne. Mange leverandører af mærkevarer har opdaget, at TMP Outlet er en god forretning for danske kunder.

Den sidste større udvidelse blev gennemført i 2018 og sidste år udvidede vi med en konceptbutik “TMP Concept Store”, hvor vi i en periode havde forskellige temaer. Vi har lagt den sammen med hovedbutikken, så der nu er ikke mindre end 1.500 kvadratmeter salgsareal med masser af spændende sportsprodukter med fokus på motion, cykling og padel. Under Armour, for eksempel, et af de hotteste mærker, hvor vi faktisk er de største i Sverige! Inden vinteren har vi et komplet udvalg af skitøj og tilbehør.

Vi har et stort udvalg af varer til både eliteatleten og den almindelige motionist til den rigtige pris. God og personlig service er kodeordene og ikke mindst anmeldelserne på Facebook vidner om masser af tilfredse kunder!

Velkommen til os!